Friskvårdsbidrag till Massage

Företagsmassagen - Vi erbjuder Massage på Kungsholmen i Stockholm -

Använd ditt friskvårdsbidrag till massage

Visste du att du kan betala din massage med friskvårdsbidraget från jobbet hos oss. Oavsett om du behöver lämna in kvitto i efterhand eller om ditt företag har samarbete med tex ActiwayBenify, Wellnet , Min friskvårdSöderberg & Partners Benefits, Eden Red så kan vi ta betalt därigenom. Vi tar emot Friskvårdskuponger och betalning via friskvårdsportalen E-passi.

Du kan även köpa klippkort för massage & medlemskap för ditt friskvårdsbidrag.
Massage är en bra form av friskvård för alla.

Hur gör du för att använda ditt friskvårdsbidrag till massage?

Vill du ha mer information om hur du använder friskvårdsbidraget till massage hos Företagsmassagen i Stockholm så klicka på respektive logo av våra partners nedan för mer information. Du är även välkommen att ringa oss på 08-394818 och fråga om friskvård.

Massage Friskvårdsbidrag - Actiway Friskvårdsbidrag via Benify Massage Friskvårdsbidrag - ePassi  Friskvård - Söderberg & partners Friskvårdsbidrag till Massage via Wellnet

Vad är friskvård eller friskvårdsbidrag ?

Friskvårdsbidrag är ett ekonomiskt bidrag som arbetsgivare ibland erbjuder sina anställda för att främja hälsa och fysisk aktivitet i form av friskvård. Friskvård är en form av förmån som syftar till att uppmuntra de anställda att delta i olika friskvårdsaktiviteter. Syftet är att främja en hälsosam livsstil och minska sjukfrånvaro genom att erbjuda incitament för att engagera sig i fysisk aktivitet eller för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet, som exempelvis massage. Bidraget kan täcka olika former av friskvård och aktiviteter som massagebehandling, gymträning, simning, idrottsevenemang eller andra hälsorelaterade aktiviteter.

  Massage med friskvårdsbidraget

  Friskvård

  Friskvårdsbidrag Boka knapp

  Betalning av friskvård och massage på det vis som passar dig bäst

  Vi vill göra det enkelt för dig att betala för din friskvård och massage oavsett om du betalar med ditt friskvårdsbidrag, presentkort, presentbox, kort, swish eller kontant. 

  Välkommen att boka din friskvårdsmassage hos oss på Företagsmassagen Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - Använd Friskvårdsbidraget till Massage - Boka på Boka Online

  Viktigt att veta om Friskvårdsbidraget

  Friskvårdsbidraget är personligt då det är en skattefri förmån och därför kommer du behöva visa legitimation när du kommer för massage hos oss. Mer information om Skatteverkets regler kring friskvård, personalvårdsförmåner och friskvårdsbidrag hittar du på följande länk hos Skatteverket.

  Massage är friskvård!

  Läs mer om våra olika massagebehandlingar i Stockholm som ingår i friskvård.

  2017-07/swish-logo-440x380 2017-07/mf-banner-250x100 2017-07/visa-mastercard 2017-07/wellnet2 2017-07/actiway-250-h-g 2018-04/s-derberg 2018-06/godk-nd-partner-stick 2022-01/epassi-logo-new-600