Massage på jobbet eller på mottagningen?

Olika lösningar för massage för era anställda

De flesta av våra kunder väljer att våra massörer kommer till företaget och ger de anställda massage på jobbet. En del företag har dock inte förutsättningar/yta där massage kan ske och då finns möjlighet till att era anställda kommer till vår mottagning på Kungsholmen, Norr Mälarstrand 18 i Stockholm. Så det är bara att välja om ni vill ha massage på jobbet eller låta en massör behandla er på vår mottagning.

Olika tidsintervall för massage

Normalt bokas våra massager i 25, 40, 55 eller 80 minuters pass. Under tex en eftermiddag med en massör på plats under 5 timmar kan vi ge 10st varsin 25 min massage. 

Massagebänk eller massagestol för massage på jobbet

Alla företag har olika förutsättningar med tanke på yta som finns tillgängligt för att kunna ha massage på jobbet. Därav har vi två olika möjligheter där den ena är att massagen sker på en massagebänk och den andra på en massagestol. Oavsett om ni jobbar på ett litet kontor eller på ett stort företag så hittar vi en bra lösning för er.

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 4

Massage på jobbet med massagebänk

Fördelen med en massagebänk är att den som blir masserad kan slappna av lättare då den ligger på bänken. Ytan som behövs är ca 2x3 meter samt avskilt då den som blir masserad ligger på bänken med underkläderna på. Har ni plats för massagebänken på kontoret eller jobbet är detta alternativ det bästa. Har ni mindre utrymme så kan ni välja en massagestol istället.

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 5

Massage på jobbet eller kontoret med massagestol

Fördelen med massagestolen är att det inte behövs så mycket plats och eftersom massagerna sker med kläderna på så kan det ske i ett hörn på kontoret eller i lokalen. Perfekt på både kontoret och andra arbetsplatser.

Betalning på det vis som passar ert företag bäst

Vi vill göra det enkelt för er som arbetsgivare likväl för er personal att betala för massagerna oavsett hur ni väljer kring betallösning.
Vi skräddarsyr en lösning för just ert företag, betalning mot faktura, betalning via friskvårdsbidraget eller genom tex Actiway, Benify, E-passi, Söderberg & Partners Benefits eller Wellnet. Om ni väljer att de anställda på jobbet skall betala själva så tar vi Swish, kort och Klarna. 

Låt oss komma till er arbetsplats och ta hand om era anställda!

2017-07/swish-logo-440x380 2017-07/mf-banner-250x100 2017-07/visa-mastercard 2017-07/wellnet2 2017-07/actiway-250-h-g 2018-06/godk-nd-partner-stick 2019-01/epassi-logo-cmyk-basic-600 2018-07/soderberg700