Allmänna villkor

Avbokning

Du kan avboka din behandling utan kostnad fram till 24-timmar innan behandlingen påbörjas, avbokningskod har du fått i det bekräftelsemail som du fick i samband med bokning. Om du saknar detta i din inkorg kan du även se efter i din skräppostmapp.

För senare avbokning, eller om du uteblir helt utan att ha gjort en avbokning fakturerar Företagsmassagen 100 % av behandlingens pris plus 45kr i faktureringsavgift.

Avbokning kan endast ske genom att kontakta vår receptionisttjänst under ordinarie öppettid eller genom att använda den länk som följde med bokningsbekräftelsen. Det går inte att avboka genom att svara på bokningsbekräftelsen eller genom SMS då dessa adresser inte övervakas.
Vi accepterar inte avbokning via mail då mail kan försvinna samt granskning av mail endast sker under kontorstid och avbokning kan därför falla inom 24-timmars gränsen.

Varför dessa avbokningsregler?

Företagsmassagen är ett privat företag. Detta innebär att de behandlingar vi utför utgör de intäkter som företaget får in för att driva verksamheten, och därmed den lön som de anställda kan ta ut.

Vad händer om jag inte bestrider eller betalar fakturan?

Företagsmassagen är medvetna om att olyckor händer (man själv eller anhörig är involverad) eller att man är tvungen att besöka akutmottagningen. I dessa fall behöver vi t.ex kvitto på akutbesök. Fakturan överlåts till Bokadirekt som sköter inbetalningar och eventuell inkasso.

Avbokningar av företagsuppdrag

Vid företagsuppdrag så gäller 2 veckors framförhållning för avbokningar såvida inget annat är avtalat.

Betalning via Friskvårdsbidrag tex Actiway, Wellnet, Min Friskvård, Söderberg & Partners eller Benify

Köp med friskvårdsbidrag som omvandlas till presentkort för behandlingar är personliga och kan inte överlåtas till annan person.
Ta med legitimation när du betalar med friskvårdskuponger.

Betalning via Klarna

Vid betalning via Klarna behöver du ange den fyrsiffriga pinkoden du får från Klarna per SMS samt ta med legitimation.

Förbetalning & Presentkort

Förbetalda massager samt presentkort kan inte lösas in mot kontanter och återköps inte.
Kan inte delas upp i mindre behandlingar utan angiven tid/belopp skall förbrukas på en behandling.
Giltighetstiden på presentkort är ett år efter inköpsdatum.

Sen ankomst

Vi förbehåller oss rätten att förkorta bokad behandling vid händelse av försenad ankomst till behandling med motsvarande tid så att efterföljande kunder inte drabbas.

Smycken och piercingar

Vid behandling skall smycken och piercingar tas bort för att inte störa behandlingen.
Ansvaret åligger kunden att ombesörja säker förvaring vid behandling.

Nolltolerans mot sexuella trakasserier och kränkningar

Bolaget och våra massöser ser allvarligt på alla former av trakasserier och kränkningar. Vi ska ha en arbetsplats helt fri från sexuella trakasserier och övriga kränkningar. Vi värnar om en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö där alla har lika rätt och värde.
För att undvika missförstånd så sker alla massagebehandlingar med underkläder på.
Vi förbehåller oss rätten att vägra eller avbryta massagen vid olämpligt uppträdande från kund. 

Skulle du som kund uppleva att massös/massör uppträdd olämpligt ber vi er kontakta ansvarig på Företagsmassagen via email info@foretagsmassagen.se eller telefon. 08-394818 och där beskriva vad som hänt dig.