Medicinsk Laserbehandling i Stockholm

Laserbehandling mot smärta & inflammationer

Företagsmassagen i Stockholm erbjuder laserbehandling mot smärta och inflamationer. Medicinsk laserbehandling är en välkänd metod som använts ända sedan 1960-talet och som stimulerar kroppens läkande egenskaper med hjälp av laserljus. Man kan få laserbehandling mot bland annat ledvärk, nackvärk, ryggvärk, muskelvärk, artros och reumatism.

Medicinsk laser är en beprövad teknik

Medicinsk laser eller laserterapi är en väl beprövad behandling som har en bevisad effekt för att lindra smärta och öka rörligheten i de områden som behandlas. Förutom att lindra smärta och öka rörligheten så har medicinsk laser även en reducerande effekt på inflammationer. Laserbehandlingen kan även kan användas på akuta skador i muskler och senor vilket minskar inflammationen och påskyndar läkningen. Tillsammans med massage och träning är laserbehandling en riktigt bra och effektiv metod för att på snabbaste sätt komma tillbaks efter olika besvär och skador. Prova medicinsk laser i Stockholm, boka enkelt online.

Hur länge varar en laserbehandling?

Hur länger laserbehandlingen vara beror på vilka skador eller besvär som skall behandlas och hur många områden som skall behandlas vid samma tillfälle. Vanligtvis tar en behandling mellan 15-45 minuter. Du kan få effekt av endast ett behandlingstillfälle med vid akuta skador brukar man ge 3-6 behandlingar för bästa resultat. Har du långvariga eller kroniska besvär så kan en regelbunden medicinsk laserbehandling vara ett alternativ för att minska och lindra värk och besvär.

Allmänt om medicinsk laser

Medicinsk laser, även känd som medicinsk ljusbehandling eller terapeutisk laser, är en form av behandling där en ljuskälla, vanligtvis en laser, används för att behandla olika medicinska tillstånd. Lasern är en anordning som genererar en koncentrerad stråle av ljus med specifika våglängder. Medicinska laser används inom olika områden inom sjukvården, inklusive fysioterapi, smärtbehandling, dermatologi, oftalmologi, tandvård och kirurgi. Den terapeutiska effekten av medicinsk laser beror på det specifika våglängdsområdet som används och hur ljuset interagerar med kroppens vävnader.

Fotobiomodulering

Vid behandling med medicinsk laser appliceras ljuset på eller genom huden till det område som ska behandlas. Ljuset absorberas sedan av vävnaderna och interagerar med cellerna på olika sätt. Processen, som kallas fotobiomodulering, kan ha flera terapeutiska effekter på cellnivå, inklusive förbättrad cellregenerering, ökad blodcirkulation, minskad inflammation och smärtlindring.

Medicinsk laser är effektivt för att lindra smärta och påskynda läkning

Exakt hur medicinsk laser fungerar och vilka mekanismer som är involverade är ämnen för forskning och kan variera beroende på behandlingsområde och våglängd som används. Forskning har dock visat att medicinsk laser kan vara effektiv för att lindra smärta, främja läkning av vävnader, minska inflammation och förbättra kroppens naturliga läkningsprocesser. Behandlingen kan vara individanpassad baserat på patientens tillstånd, det specifika problemet som ska behandlas och andra faktorer. Företagsmassagen erbjuder förutom härlig massage även medicinsk laserbehandling i Stockholm.

Företagsmassagen erbjuder Massage för företag, privatpersoner & gravida -

Laserbehandling är både tryggt och effektivt

Medicinsk laserbehandling är både effektiv och trygg att använd. Det finns inga risker och behandlingen är i stort biverkningsfri. Man kan få ökad smärta och bli lite trött efter behandlingen men detta är positivt och visar på att behandlingen fungerar och att läkningen påbörjats. De flesta patienter svarar väldigt bra på en medicinsk laserbehandling.

Boka medicinsk laser i Stockholm

Boka laserbehandling / medicinsk laser i Stockholm idag.

Boka Intro laser 30 min förstagångsbesök laser och konsultation 700kr

Boka 15 min laser uppföljningsbesök 350kr

Boka 30 min laserbehandling uppföljningsbesök 700kr

Boka 45 min laserbehandling uppföljningsbesök 1050kr

Vår mottagning i Stockholm håller öppet varje dag i veckan inklusive lördag och söndag för dig som vill ha en skön massage eller få en laserbehandling.

Friskvårdsbidrag för medicinsk laser i Stockholm

Du kan betala laserbehandling och massage med friskvårdsbidraget. Hos oss kan du använda bidraget via E-passi eller få kvitto med namn och personnummer på. Har du några frågor eller funderingar kring detta så tveka inte att kontakta oss.

Boka medicinsk laser