Massager vi erbjuder

Vi på Företagsmassagen har renodlat massagerna vi erbjuder på jobbet till vad vi kallar behandlande eller avslappnande massage. 

Behandlande massage

Den behandlande massagen är en djupgående massage som fokuserar på att lösa upp knutar, triggerpunkter och stela muskler. Fokus blir på de områden där den anställde har ont samt muskelgrupper som knyter an till dessa. Massagen passar bra för dem som tex suttit fel, har ont i tex nacke, axlar och rygg eller för de som har tränat hårt. Efter massagen kommer den anställde att känna att musklerna fått sig en rejäl genomgång och minskat ont. I de flesta fall konstaterar vi minst en 50%ig reduktion av det onda eller stelheten efter massagen.

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 3

Ont i axlar, nacke och rygg
Ont i axlar, nacke och rygg är vanliga symptom för de som sitter mycket i sitt jobb tex framför datorn.
Fel arbetsställning, dåligt ljus eller synfel kan leda till att dina anställda får ont i huvudet, nacke eller rygg. Detta i kombination med en stressig vardag kan leda till huvudvärk, och i värsta fall sjukskrivningar. Genom en behandlande (djupgående) massage kan massören mjuka upp stela muskler och vid regelbunden massage förebygga att det onda/stela inte blir permanent.

Ont i ben och ryggslut
För dig som står, går och rör dig mycket i jobbet kan behöva en behandlande (djupgående) massage av dina lår, vader och fötter. 
 

Företagsmassagen - Massage Kungsholmen - 5

Musarm – Behandlande massage mot musarm
Har du suttit mycket framför datorn och fått ont i armen och handen. Då behöver du en massage av armarna och axlarna samt händerna. För att sen också förebygga att det kommer tillbaka använd då tex Duopad som vi även säljer.

Spänningshuvudvärk – Behandlande massage mot spänningshuvudvärk
Ont i huvudet på grund av att du är så spänd? Ta då en behandlande massage som får dina muskler att slappna av och mjukas upp.
 

”Datornacke”, ”textneck” eller ”Gamnacke” – Behandlande massage mot gamnacke, textneck eller datornacke
Har du suttit mycket framför datorn, läsplattan eller mobilen och fått ont i nacken? Då behöver du en behandlandemassage av nacke axlar, skuldror samt armarna. 
 

Avslappnande Oljemassage

Den avslappnande massagen är en massage med lättare tryck som gör att den som får massage kan koppla av och ladda upp sina batterier. Massagen passar bra för dem som är stressade och behöver en tid för att stress av och för att ladda upp sina batterier. Efter massagen kommer den anställde att känna sig mindre stressad och full av ny energi.
 

Stressigt på jobb och fritid – avslappnande massage
En avslappnande massage är en del i att få slappna av, koppla bort verkligheten för en stund och bara få ladda upp batterierna igen.